Over ons

De overspel detective is een erkent detectivebureau wat een onderdeel is van Protectives, protection & detectives services, een particulier beveiliging en recherchebureau met oog voor kwaliteit en service. Wij hebben een vergunning van het Ministerie van Justitie om recherche werkzaamheden te mogen uitvoeren. POB 1547

Bij De overspel detective zijn we in totaal met een team van 3 particulier onderzoekers (privédetectives) actief. Allemaal met de nodige ervaring om de onderzoeken op een snelle, professionele, integere en discrete en  wijze uit te voeren.


Normen en Waarden

Integriteit;
De overspel detective is eerlijk en oprecht in alles wat we doen. Informatie van de opdrachtgevers wordt nooit aan derden verstrekt. Deze gegevens worden geheim gehouden, en ook als zodanig opgeslagen. Toezeggingen worden nagekomen, en betrokken partijen weten van tevoren wat de aanpak zal zijn.

Deskundigheid;
De overspel detective werkt alleen met ervaren onderzoekers die in het bezit zijn van het wettelijk verplichte diploma particulier onderzoeker.

Respectvol;
De overspel detective beoordeeld eenieder gelijkwaardig, ongeacht achtergrond, afkomst, religie of ander zins. Wij hechten veel waarde aan respect voor eenieder.

Objectieve waarheidsbevinding;
De onderzoekers van De overspel detective staat open voor verschillende oorzaken.

Onze beslissingen worden genomen op basis van de kennis die we hebben verkregen door eigen waarneming en onderzoek.

Bij het vormen van een oordeel laten wij ons niet leiden door de emoties van onszelf of van anderen. Objectiviteit in ieder onderzoek staat bij ons hoog in het vaandel. De overspel detective gaat op zoek naar de waarheid en stelt zich daarbij onafhankelijk op.