Overspel onderzoek

Privé detective overspelHeeft u het idee dat uw partner vreemd gaat?
Vreemdgaan lijkt iets van deze tijd, uit diverse onderzoeken is gebleken dat er in Nederland meer dan 20% van de partners (zowel man als vrouw) vreemd gaat.

Wilt u van de twijfels af?
Komt uw partner steeds vaker en steeds later thuis, mag u niet meer aan zijn mobiele telefoon komen, moet uw partner steeds vaker overwerken, ruikt u vreemde parfum op de kleding van uw partner, heeft uw partner minder oog voor u dan normaal? Dan zijn dit allemaal kenmerken die op overspel kunnen wijzen, maar dit biedt geen zekerheid.

De overspel detective zoekt het voor u tot de bodem uit.
Als u het vermoeden heeft dat uw partner vreemd gaat kan de overspel detective kan u uitsluitsel geven, ook als uw vermoedens niet kloppen.


De kosten voor een overspel onderzoek:

De overspel detective is het voordeligste detectivebureau binnen de Nederlandse markt.
Voor onderzoeken naar overspel bieden wij een tweetal pakketten aan, kijkt u bij tarieven voor meer informatie over deze pakketten en de kosten daarvan.


Werkwijze van De overspel detective:
Na het vrijblijvend en gratis intakegesprek, dan wel naar aanleiding van uw vraag per mail gaan wij te werk via een vast stappenplan.
Als eerst krijgt u van ons een plan van aanpak met daarbij de offerte.
Na uw goedkeuring van het plan van aanpak en betaling van het basispakket starten wij het onderzoek.
Tijdens het onderzoek zullen wij geregeld contact met u houden over de voortgang van het onderzoek en de kosten daarvan, zo komt u niet voor verassingen te staan.
Aan het eind van het onderzoek ontvangt u van ons een heldere rapportage met de gemaakte foto’s en video’s.


Het onderzoek:
Een onderzoek op het internet kan de nodige informatie bieden, maar observatie is veelal de beste oplossing naar zekerheid. Wij stellen door het observeren van uw partner zijn of haar activiteiten vast, om zo het eventuele overspel aan te tonen.

Samen met u bepalen we de dagen, tijden en locatie waarop we het beste kunnen starten met een observatie. Onze privédetectives maken zoveel mogelijk foto’s en video’s voor u en helpen u achter de waarheid te komen.

Al onze onderzoeken worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd.