Tarieven

Als je een privédetective inhuurt wil je natuurlijk graag weten wat de kosten hiervoor bedragen.
In tegenstelling tot veel andere recherchebureau’s zijn wij ook hierin helder en transparant, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.


Voor een onderzoek naar overspel kunt u bij ons kiezen uit een tweetal pakketten om het overspel onderzoek te starten.
Basispakket,
U betaalt € 450,- ex btw voor het all-in basispakket, hierin zitten de gemaakte foto / video’s, rapportages en 500 km aan reiskosten voor het gehele onderzoek. Ook zit er 1 observatie van maximaal 5 uren inbegrepen.

Is er na het basispakket verder onderzoek gewenst, dan betaalt u een all-in tarief van € 42,- ex btw per uur, met een minimale afname van 5 uur per dag.


3 daags onderzoekspakket,

U betaalt € 800,- ex btw voor het 3 daags onderzoekspakket, hierin zitten de gemaakte foto / video’s, rapportages en 500 km aan reiskosten voor het gehele onderzoek.
Verder zitten er 15 uur aan observaties verdeeld over maximaal 3 dagen inbegrepen.

Is er na het 3 daags onderzoekspakket verder onderzoek gewenst, dan betaalt u een all-in tarief van € 42,- ex btw per uur, met een minimale afname van 5 uur per dag.

Achteraf dus geen rare kosten voor mails, telefoongesprekken, rapportages of gereden kilometers.


De kosten voor een alimentatie onderzoek.
Een alimentatieonderzoek starten wij altijd met een pre alimentatieonderzoekspakket, de kosten hiervoor bedragen € 1850,- ex btw. U krijgt hiervoor gemiddeld 30 uur aan recherchewerkzaamheden voor.
Na het pre alimentatieonderzoek betaalt u € 50,- ex btw per uur, met een minimale afname van 5 uur per dag.
Ook bij het alimentatieonderzoek zijn de kosten voor de gemaakte foto / video’s en rapportages inbegrepen.

De duur van een alimentatieonderzoek is erg uiteenlopend, na het pre alimentatieonderzoek kunnen wij u een goeie schatting geven van de duur en mogelijkheden.